izasa je 11 i bolji je
O&O defrag 10proThis software will optimize your hard disk in Windows Vista, XP Home, Windows XP Professional and Windows 2000 Professional
Dear Guest, you can't see link before you register!
što bi rekli dobar program za defregmentaciju
Last edited by zoranTT; 09-10-08 at 18:42.
evo i nje
Dear Guest, you can't see link before you register!
Last edited by zoranTT; 10-10-08 at 08:30.
hm...jel vjerujete da nemože na vistu........napiše da traži windows 2000 i novije...!!!
niđe veze.......
Last edited by BOKI; 10-10-08 at 08:36.
možda što ti je 64bitna vista
piše da podržava xp 32 i 64 a za vistu na spominju
hm....možda, al mislim da to nema veze........pa većina programa mi je 32bit i rade bez problema na šesčetvorki......Originally Posted by zoranTT Dear Guest, you can't see link before you register!
ponovo sam skino sa rapidshare-a i instaliro
kod mene radi
hm...a vidim....ne kužim u čem je štos.........Originally Posted by zoranTT Dear Guest, you can't see link before you register!
ima i portable verzija i radi ludilo..
znali ko koja je najbolja metoda defregmentacije od onih 5![]()
ja mislim(a ne mora da znači) ova zadnja complete access(jedina mana što je spora)
Bogami Zoki nanjusio si dobar program....dobaj je...
jbt prova ja ovu COMPLATE/name nebi boga doceka da zavrsi, ceka sam oko 3h i nije bilo ni 50% pa sam prikiniaOriginally Posted by zoranTT Dear Guest, you can't see link before you register!
... pustija onu space" u 10min gotovo
nema sta progarm odlcno radi svoj posa te ova nova verzija 11 puno je brza
Last edited by x-joker; 17-10-08 at 22:05.
Moram priznati da se i meni sviđaOriginally Posted by Aco29 Dear Guest, you can't see link before you register!
![]()
do sad mi je najdobresi.
.................................................. ........................
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
O&O Defrag 11.0 Build 3265 Professional Full
Na bespućima neta pronašao sam Dear Guest, you can't see link before you register! bitnu verziju, pa možda nekome zatreba.
![]()
Last edited by borg; 22-10-08 at 00:59.