Kako sa Nod-om 3.0.669 skenirati sistem u Safe Mode??? Nije mi baš najjasnije....
Kako sa Nod-om 3.0.669 skenirati sistem u Safe Mode??? Nije mi baš najjasnije....
Kad imaš sve, ne vidiš ništa, progledaš tek kad nemaš ništa....
Ugasis komp,,, pri pokretanju pritisci uzastopno tipku F8 tad ce ti se otvoriti mogucnost izbora između ostalog i opcija SAFE MOD,, odaberes je ,, kad se podignu windowsi (imaju klasicni izgled, da te zaplasi) odes na mjesto gdje je Nod instaliran i pokrenes ga..
Skeniranje se izvodi na malo drugaciji nacin nego u normalnom modu (da te ne uplasi),,, po zavrsetku obrises infiltracije ako ih ima restartas komp i molis Boga da se to cudo ne povrati..
.................................................. ........................
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
Znam ja uci u Safe Mode a i u ostale opcije preko F8,nisi me dobro razumio.Preko Safe Mode Nod nudi sasvim drugo sučelje i nisam započeo dobro jer mi je izbacio da potražim uputstvo za ovu vrstu skeniranja.Originally Posted by Bobić Dear Guest, you can't see link before you register!
Neznam di steka ali evo i kroz slike![]()
![]()
.................................................. ........................
NE GRIZEM, NE TRAŽIM JAMCE I NISAM LJUT, PRIRODNO SAM NADRKAN.
E, vidis tu sam izgleda napravio gresku.Po ovim slikama ti si otisao Lokal C disk>Program Files>Eset>Egui, a ja sam isao dvoklik na ikonu Eset-a i Scan.Otvorio se ovaj zatamnjeni prozor ali mi je izbacio upozorenje da nisam dobro poceo.Hvala ti..Pozzz....Originally Posted by Bobić Dear Guest, you can't see link before you register!